Produsul a fost adaugat in cos

"Cum sa iti asortezi hainele"

197.00 Lei

Checkout

Asortează-ți ținutele pentru a-ți desăvârși stilul

Ai un dulap plin dar simți că piesele nu se leagă între ele? Ai vrea să fii îndrăzneț cu imaginea ta fără a risca să faci gafe? Ai simțit că hainele tale te fac să pari plictisitor?

Mulți nu acordă importanță hainelor, consideră că ținuta este o necesitate umană din care fac o pasiune doar oamenii superficiali: și de aceea ajung să se îmbrace banal, plictisitor sau pur și simplu urât. Nu face această greșeală!

Oamenii iubesc culorile și texturile, iubesc armonia și compoziția dintre ele. Rezonăm la un nivel primar cu diversele materiale, ne schimbă stările de spirit și ne influențează psihologic. Culorile tari ne impun respect, iar cele neutre ne calmează, se pot asorta armonios sau pot distruge o ținută. Cu toate acestea puțini bărbați știu să se folosească de acest limbaj subliminal, deseori cauzând mici dezastre vizuale sau devenind complet invizibili.

Cursul ”Cum să-ți asortezi hainele”

A folosi corect culorile și materiale în vestimentație înseamnă a avea mai mult control în viață. Vrei să faci o impresie bună și să impui respect prin simpla prezență.

    Date tehnice
  • 14 capitole
  • 5 interviuri
  • ISBN: 978-606-8655-39-0 / ISBN: 978-606-8655-40-6

Cod produs CT03

BucurestiGratuit - Ridicare din Showroom

Romania15 LEI (livrare in 1-2 zile)

EU (TNT) 15 EURO (livrare in 2-3 zile)

International (TNT) 25 EURO (livrare in 2-5 zile)